Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

KAMPOURAKIS vs ΒΙΡΒΙΔΑΚΗ

Πριν μια βδομάδα, ο πρωθυπουργός διόρισε υφυπουργό - αρμόδιο για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ - τον βουλευτή Χανίων, Κυριάκο Βιρβιδάκη, ανιψιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Εύχομαι να κάνω λάθος, όμως διατηρώ ισχυρότατες επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα της πρωθυπουργικής κίνησης. Ο κ. Βιρβιδάκης είναι γιατρός παθολόγος. Τι σχέση έχει με τα οικονομικά; Φρονώ, από ελάχιστη έως καμία. Λένε κάποιοι ότι τα οικονομικά τα έμαθε υποχρεωτικά την τετραετία που χρημάτισε δήμαρχος Χανίων. Μακάρι, αλλά ως δήμαρχος κατοχύρωσε τη φήμη ανθρώπου ελάχιστα ευέλικτου, διόλου ρηξικέλευθου, δέσμιου της γραφειοκρατίας και φανατικού τυπολάτρη. Είθε η εικόνα αυτή να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, διαφορετικά η απορρόφηση του ΕΣΠΑ (η οποία χρειάζεται τις ακριβώς αντίθετες δεξιότητες απ’ αυτές που καταλογίζονται στο νέο υφυπουργό) θα πάει κατά διαόλου.

και άλλα πολλά στην ανάλυση του....ειδικού.
Πάντως Καμπουράκη πιάστηκες αδιάβαστος ή λάθος στα είπαν οι "φίλοι" σου...ο Βιρβιδάκης πρώτον έκανε 2 τετραετίες δήμαρχος, και δεύτερον δεν είναι παθολόγος, αλλά γνωστός καθηγητής νεφρολογίας και επίκουρος καθηγητής της αυτής ειδικότητας του πανεπιστήμιο Αθηνών, στο νοσοκομείο "Σωτηρία"!!!
Τώρα για τις αντίθετες δεξιότητες που χρειάζεται ένας υφυπουργος των ΕΣΠΑ καλό είναι να μας το κάνεις πιο λιανά.. δηλαδή..όπως τους παλιούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: