Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΡΩΣΗ!!!

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς μπορείτε να πάτε μια βόλτα σήμερα από το Τελωνείο και να περπατήσετε στο πλακόστρωτο! Πάντως καλύτερα να το κάνουν οι αρχές της πόλης, εύκολα θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι μόνο το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών στο Κολυμπάρι αλλά και εδώ. Μου φαίνεται παράξενο που κανείς αρμόδιος δεν το έχει διαπιστώσει ακόμα, αν και θα έπρεπε να ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες μας ...μιας και ξέρουμε τι συμβαίνει στον όμορο δήμο.
Ο Βοριάς δυστυχώς, μετά και την κατασκευή του λιμανιού άλλαξε πορεία και τώρα πλέον κτυπά όταν είναι μανιασμένος κατευθείαν στο κομμάτι αυτό με αποτέλεσμα να το έχει διαβρώσει τόσο ώστε να το τρυπήσει και όπως λένε οι κάτοικοι εκεί, λίαν συντόμως θα το πάρει" η θάλασσα. 

2 σχόλια:

Κωστής Κουκουράκης είπε...

Η διάβρωση της παραλίας του Κόλπου Κισσάμου θα συνεχίσει να γίνεται. Σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε να βρούμε αμμουδιά και δεν θα βρίσκουμε.
Δύο χρόνια εμείς φωνάζουμε για το πρόβλημα.
Το αναλύσαμε με επιμονή στο ΔΣ Δήμου Κισσάμου όταν έφεραν υπηρεσίες και Αντιπεριφεριάρχη για να υποστηρίζουν την χωροθέτηση της μαρίνας που έγινε με το μάτι.
Αλλοίμονό μας.

Ανώνυμος είπε...

Διάβρωση υπάρχει στο μυαλό μας , που θέλουμε να χωροθετήσουμε και την μαρίνα εκεί , μόνο λόγια και μακριά από ευθύνες είναι η δημοτική μας αρχή , μάλλον τέλος είναι αλλά βρίσκουν και κάνουν