Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ....


Θλίψη προκαλεί μια πρώτη εικόνα στα ποσά με τα οποία θα φορολογούνται οι Έλληνες πολίτες που είχαν και έχουν την ευτυχία να έχουν αποκτήσει παιδιά, καθώς η κυβέρνηση -σε συνεργασία με την τρόικα- τιμωρούν τους γονείς!
Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα σχέδια φορολόγησης, φορολογούμενος πατέρας με ένα παιδί θα φορολογείται επιπλέον με 200 ευρώ, με δύο παιδιά 400 ευρώ, με τρία παιδιά 700 ευρώ και τέλος με τέσσερα παιδιά και άνω, 500 ευρώ!
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας…; Τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη και της Μπουμπουλίνας ρε! Αυτοί πολέμησαν για μία ελεύθερη Ελλάδα, όχι για μια χώρα που θα τιμωρεί τη γέννηση των κληρονόμων της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: