Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ-ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 1-2


Εγώ δεν έχω λόγια να σας δείξω τον ενθουσιασμό μου, μιας και η ομάδα ζει ιστορικές στιγμές...σε κάποιους βέβαια δεν τους αρέσει........ Δείτε το ρεπορτάζ του ΧΑΝΙΩΤΙΚΟΥ ειδησιογραφικό Χανιώτικο σαίτ Flahsnews  πως ανέβασε την επιβλητική νίκη του Κισαμικού στο Ηράκλειο....ούτε Ηρακλειώτικο να ήταν..... 
ΑΕΚ: Δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες και ηττήθηκε με 1-2 από τον Κισαμικό!
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 7ο λεπτό όταν ο Ψαλιδάκης πήρε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Τσέρτζι δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια στους γηπεδούχους.
Το γκολ του αρχηγού της ΑΕΚ βοήθησε πολύ και είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη υπεροχή της στην συνέχεια του αγώνα. Ο Νίκος Παγωμένος έχασε στο 26′ τον Σεραφειμίδη που αποχώρησε τραυματίας ενώ στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι Χατζηανδρέου και Διγενής απέτυχαν να κάνουν το 2-0.
Η μπάλα τιμωρεί .......βρε ουστ!!!
Ρε σεις και μεις Χανιώτες είμαστε ......

Υ.Σ Μήπως μας λείπει η επικοινωνιακή πολιτική ή μήπως είναι ένας τρόπος για να τα "βουτήξουν" από την ομάδα οι καλοί δημοσιογράφοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: