Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Το ασθενοφόρο μας δεν έχει ούτε σειρήνα ούτε ανάβουν τα πίσω φώτα... εντούτοις κινείται κανονικά και με χίλια γκάζια. Για να πάει σε συνεργείο δεν το κουβεντιάζουμε, μιας και δεν υπάρχει άλλο για να το αντικαταστήσει, οπότε κινείται όπως είναι ώσπου να "κλατάρει" .
Αλήθεια κάθε πότε κάνει σέρβις;
... Και μήπως οι μηχανικοί και οι ηλεκτρολόγοι της πόλης μπορούν να το επισκευάσουν εν "κινήσει"; 
Ας μην την πάθουν οι άτυχοι ασθενείς ... με τις κατά λάθος μας απερισκεψίες!

2 σχόλια:

pluton είπε...

Μωρέ οι Έλληνες σιγοξυπνάνε και στρέφονται κατά των πολιτικών υποκειμένων που κατέστρεψαν τον τόπο, εσείς εκεί στην Κρήτη απ ότι είδα

Χανιά ΝΔ και
τρεις νομοί ΠΑΣΟΚ.

Και το παίζετε και προοδευτικοί (τι προοδευτικοί βολεμένοι). Από τον Μητοτάκη στον Παπανδρέου και τον Σαμαρά.

Σήμερα μωρέ έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιό προοδευτικός είναι ο Μιχαλιολιάκος.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το απογευμα εγινε ενα τροχαιο μεσα στην Ποταμιδα. Καποιος ντοπιος νεαρος με ΙΧ παρεσυρε ενα κοριτσακι και ευτυχως γλυτωσε με χτυπηματα.
Εμεις ειδαμε τη γιαγια του να σουρομαδιεται και ανησυχησαμε για τα χειροτερα... Μεσα στον πανικο προσπαθουσα να κανω σινιαλο τσι τουριστες και αλλους γιωταχηδες να χαμηλωνουν ταχυτητα και αφου ειδαμε οτι το παιδι πρεπει να μεταφερθει σε νοσοκομειο γιατι ηταν γεματο χτυπηματα, φευγοντας πηρα τηλεφωνο το 100.
Απο οτι μουπε μετα ο παπας που εμεινε εκει και ειδε το περιστατικο, ηρθε το 100 και το πηρε γιατι δεν υπηρχε ασθενοφορο στο Καστελλι...

Γ.Β.