Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΧΩΡΙΣ "ΣΠΙΤΙ"

Ο Μανώλης Σκουλάκης -δήμαρχος Χανίων- υποσχέθηκε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Πλατανιάς να χρησιμοποιήσει ως έδρα του στην Α' Εθνική, τα Περιβόλια και να μη χρειαστεί να πάει στο Παγκρήτιο Στάδιο που έχει δηλωθεί ως εναλλακτική έδρα για το προσεχές πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου υποσχέθηκε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Κισαμικός να χρησιμοποιήσει ως έδρα στην Δ' Εθνική την Κίσαμο και το δημοτικό στάδιο και να μην αναγκαστεί να τρέχει στο Μάλεμε.
- Γιατί λοιπόν κύριοι πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο..γιατί πρέπει να τρέχουν οι υπεύθυνοι των ομάδων την τελευταία στιγμή; Υποχρέωση σας ήταν και είναι να προβλέπετε και να δημιουργείται...ειδικά στην περίπτωση του Κισαμικού η ολιγωρία είναι απαράδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: