Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ...

H Mητρόπολη σε συνεργασία με τον Νέο Εμπορικό σύλλογο θα τοποθετήσει στην περιοχή του Τελωνείου, τις επόμενες μέρες σωσίβια και τα απαραίτητα σύνεργα διάσωσης προσφορά ναυαγοσωστικών ομάδων των Χανίων. Αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος πάμε στις ιδιωτικές βοήθειες... Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει πριν χρόνια ας γίνει και τώρα.... σίγουρα χρειάζεται, γιατί η αδιαφορία, η νωχελικότητα, και η απραξία μας όπως διαπιστώνουμε σκοτώνει.
Οι στιγμές είναι δύσκολες και τα λόγια περιττά...όμως το λέμε και θα το λέμε όσο καιρό μπορούμε να γράφουμε...η περιοχή μας δεν προσφέρει τίποτα στην νεολαία ούτε καν την ασφάλεια διαβίωσης... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: