Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΜΑΣ ΥΠΟΧΕΘΗΚΑΝ...ΞΑΝΑ

Ωριμάζουν οι μελέτες για τον ΝΟΑΚ (νότιο οδικό άξονα), αλλά το πρόβλημα στους δικούς μας δρόμους παραμένει. Μελλοντική σύνδεση Κισάμου -Σελίνου αποφάσισαν να ανακοινώσουν οι ιθύνοντες, την ώρα που και οι δυο άξονες που οδηγούν από την περιοχή μας νότια Καλουδιανά-Τοπόλια -Ελος- Ελαφονήσι και Καστέλλι-Πλάτανος - Ελαφονήσι έχουν τεράστια προβλήματα και το κομμάτι Τοπόλια- Κατσοματάδος είναι απαγορευμένο. Βέβαια όπως γράφουν οι εφημερίδες πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε άλλο έργο στα νότια μας υποσχέθηκαν ότι θα βελτιώσουν αυτά τα δυο κομμάτια.. μας υποσχέθηκαν.   
Να υπενθυμίσω πόσο χάνει η αγορά της πόλης μας με την κατάργηση του δρομολογίου Καστέλλι - Ελαφονήσι.. και όπως ακούγετε αλλά και με την οικονομική κατάσταση που συνεχίζεται, το πρόβλημα θα μεγαλώσει αφού δεν φαίνεται μια λύση στον ορίζοντα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: