Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ


The SAS 3 Project”, στην Κίσαμο!
 Μια rock – jazz fusion παράσταση  την Παρασκευή, 18/5/2012, στις 9:00 μ. μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Δήμου  Κισάμου.   
  Οι Σταμάτης Γιαννουκάκος / Μπάσο, ο Αρσένης Χρυσοφάκης / Ντραμς και ο Σπύρος Κυριακουλάκης / κιθάρες – φωνή, παρουσιάζουν “The SAS 3 Project”! Η παράσταση παίρνει τα καλύτερα υλικά από τους κόσμους της rock, της pop και της jazz και δημιουργεί ένα καινούριο, δικό της κόσμο μουσικής έκπληξης και διάθεσης.
    Νέοι και καταξιωμένοι στο χώρο τους, οι τρεις φίλοι μουσικοί έχουν συνδυάσει την φαντασία και το καλλιτεχνικό τους background για να δημιουργήσουν το μουσικό σχήμα “The SAS 3 Project”, φτάνοντας ήδη να είναι η συζήτηση στους μουσικούς κύκλους της Αθήνας, με τις παραστάσεις τους, τόσο στις rock, όσο και στις jazz σκηνές.
     Υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου.
     Γενική είσοδο 3,00 €.
Μια βραδιά για τα παιδιά μας που διαβάζουν ασταμάτητα.....λόγω πανελληνίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: