Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...

Απογοητευμένο βλέπω τον αντιδήμαρχο...όσο κεφάτος ήταν πριν κανένα μήνα τόσο σκεφτικό τον βλέπω τώρα..... Εντάξει δεν θα αλλάξει το Καστέλλι και μόνος του.....Εδώ πέρασαν τόσοι και τόσοι που δεν έκαναν και τίποτα..εξάλλου όσα έκανε αυτός, φτάνουν για μια διετία!!! Λεφτά πάντως υπάρχουν και ιδιαίτερα αν μπεις στην διαύγεια θα δεις και που πάνε.... κατά τ΄άλλα η καθαριότητα μετά την απόλυση των οδοκαθαριστών πάει κατά διαόλου, και απ' ότι ακούω δεν προβλέπετε και τίποτα καλύτερο....όσο θα είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Ο εμπορικός σύλλογος να βγάλει ανακοίνωση να αρχίσουν να σκουπίζουν οι μαγαζάτορες..γιατί αλλιώς θα πιάσουμε .....χολέρα. 

3 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ???ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ??ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ???ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΟΔΑΠΟΙ(ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Η ΝΟΜΙΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ήταν για την φλόγα......για να δείξουμε πόσο καθαροί είμαστε....

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος τη δεκαετία του 90 έλεγε , αφού σας μαζεύω τα σκουπίδια και έχετε και νερό δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο ...