Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΚΘΕΣΗ


Στον Πλατανιά Χανίων, από Παρασκευή 18 έως και Κυριακή 20 Μαΐου, διοργανώνεται θεματική έκθεση – παρουσίαση: ΑΡΩΜΑΤΑ της ΚΡΗΤΗΣ Αρωματικά Φυτά & Βότανα.
Η έκθεση σκοπό έχει την ενημέρωση σε ξένους και ντόπιους επισκέπτες των Χανίων για την πλούσια και μοναδική χλωρίδα της Κρήτης.
Παρουσιάσεις, Εξειδικευμένοι ομιλητές, Αρώματα και Γευσιγνωσίες, Προϊόντα και υπηρεσίες θα γεμίσουν το 3ήμερο που θα διαρκέσει η έκθεση ΑΡΩΜΑΤΑ της ΚΡΗΤΗΣ.
Η  έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά και υποστηρίζεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων.
Συμμετέχουν, το Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, το Βοτανικό Πάρκο του ΜΑΙΧ, το Βοτανικό Μουσείο της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, το Βοτανικό Πάρκο Κρήτης, το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας και ο Σύλλογος καταστηματαρχών Δήμου Πλατανιά ΙΑΡΔΑΝΟΣ.
Στον Πολυχώρο Πλατανιά Παρασκευή 18 Μαϊου 18:30-22:30 / Σάββατο & Κυριακή 11:30-22:30 Η είσοδος θα είναι Ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: