Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

H Σεισάχθεια η κίνηση για την διαγραφή του χρέους από τους δικούς μας ανθρώπους Ανδρέα και Αλέξη Αναγνωστάκη είναι ίσως η πιο σωστή πρόταση που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Μια κίνηση που βασίζεται σε νόμους που πηγάζουν από την ίδια συνθήκη της Λισσαβόνας που οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι μας έδωσαν. Μια νομοθετική διαδικασία που το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα πρέπει να συζητήσει και να απαντήσει αιτιολογώντας  σε κάθε περίπτωση μη αποδοχής της.
Για τον λόγο αυτό και επειδή χρειάζονται οι υπογραφές (100.000) η κίνηση πολιτών της πόλης μας σκέφτεται να βοηθήσει όσο μπορεί τους μην έχοντες υπολογιστή, ανοίγοντας γραμμή στο κέντρο της πόλης τις επόμενες μέρες, σε συνεργασία με τους φορείς.(εμπορικό σύλλογο). 
Υ.Σ Επειδή πολλοί με ρωτάτε αν φακελώνεται η διαδικασία τους απαντώ ευθέως όχι, και είναι ντροπή να ακούμε τις φωνές που θέλουν την υποδούλωση μας. Ψηφίζουμε την κίνηση αυτή, της διαγραφής του χρέους, που είναι και νομικά αναγνωρισμένη από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Σαν λαός και σαν Έλληνες δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα περισσότερο απ΄αυτό που καθημερινά περνάμε. Ας αντισταθούμε στους κακοθελητάδες και τους δωσίλογους που μας σπρώχνουν στον εξευτελισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: