Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

GRAFFITI

Καταγγελία έκανε κάποιος ανεγκέφαλος ... από τα Χανιά, στην νεολαία μας, στον Δέσποτα, στον δήμο, στο σχολείο..γιατί αφήσαμε τα παιδιά μας, να βάψουν τους κάδους σκουπιδιών.
Φυσικά ο δήμος έδωσε άδεια να βάψουν τους κάδους.....αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό όταν χρωματίζονται οι κάδοι!!!! Βρε πολλά σκουπίδια μαζεύτηκαν στην Χώρα, μήπως είναι ώρα να τα μαζέψουν;
Προσθήκη λεζάντας
Έμαθα βέβαια και κάτι που με στεναχώρησε....η δημοτική αρχή μας έχει την πρόθεση να σβήσει μέρος από το γκράφιτι του σχολείου...αν κάνει κάτι τέτοιο έμμεσα παραδέχεται τις καταγγελίες, άρα λάθος!! Και για να τελειώνουμε ..στο κάθε σκίτσο, στην κάθε αφηρημένη έκφραση, στο κάθε γκράφιτι, ο καθένας μας όταν τα παρατηρεί βλέπει ότι του κάνει κέφι εκείνη την στιγμή.

Είπαμε, μας...φτάνουν οι δικοί μας τρελοί ....δεν χρειαζόμαστε άλλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: