Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΘΑ ΦΥΓΕΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ......

Καλά οι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης και το τοπικό συμβούλιο, πως συνηγορούν τόσο εύκολα να φύγει το ΚΤΕΛ από την μικρή πλατεία.....και να πάει στην νέα αγορά; Δεν αντιλαμβάνονται ότι εκτός του κινδύνου που θα δημιουργήσουν στον μαθητόκοσμο....καταμεσής της λεωφόρου, διαλύουν και το ιστορικό κέντρο; Μήπως κάποιοι πρέπει να πουν ότι υπάρχει και συγκοινωνιακό πάρκο στην πόλη και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του; 
Κρίμα πάντως που ενώ υπάρχει μια τεράστια πλατεία - αυτή στην παραλία- που μπορεί να γίνει χώρος στάθμευσης των υπεραστικών λεωφορείων, κάποιοι τους στοιβάζουν σε μια πιο μικρή και από την πλατεία Τζανακάκη....την πλατεία του ΟΤΕ!!!
Για να δούμε λοιπόν τι θα κάνει και ο σύμβουλος, που έχει μαγαζί εκεί κοντά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: