Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΑΣ .....

 .....ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ
Γράφει ο Γιάννης Αννουσάκης
      Πράγματι, αφού από αυτούς διαχειρίστηκαν, όσοι προβάλλονται, συνέπραξαν με ενέργειες και με παραλείψεις ενεργειών, στην φρίκη που βρισκόμαστε σήμερα, δικαιολογημένα, ο τηλεθεατής, εμετώνεται βλέποντας τα πρόσωπά τους ως προτεινόμενους, νέους και πάλι ίδιους διαχειριστές της ζωής μας.
      Οι αυτοκτονίες και η μεταφορά της πολιτικής εξουσίας στους τραπεζίτες και τους ξένους ανδροπρεπείς και θηλυπρεπείς γκόμενους, (με γεια τους με χαρά τους και μαγκιά τους), είναι τα στοιχεία που καθορίζουν την ικανότητα και την ανικανότητα, διαχειριστών.
      Ο τ. Υπουργός Γ. Ρωμαίος, είπε, πως δεν έγινε από την τουρκοκρατία και μετά, ποτέ μεταπολίτευση, τους πολίτες εμείς οι πολιτικούς τους έχουμε πάντα ως πελάτες.
      Οι τελευταίοι που ανήγγειλαν πως θέλουν να σώσουν την χώρα, μακρόχρονα μισθοδοτούμενοι στο κοινοβούλιο, δεν είχαν καταλάβει όταν βυθιζόταν.
      Ο δημοσιογράφος είπε, πως τα 2 € της βενζίνης οφείλονται επειδή το καταναλωτικό κίνημα δεν κάνει μποϋκοτάζ με κλείδωμα των ΙΧ και, ότι μέχρι την Βαρυμπόμπη είναι πηγμένη η Εθνική τα βράδια, χωρίς να πει, πως στα νοσοκομεία παραμένουν νεκροί άταφοι επειδή οι συγγενείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους νεκροθάφτες.
      Ο κ. δημοσιογράφος κ. Γ. Ζερβός, έχει ειδικά σε αυτό, επειδή ακριβώς είναι ειδικό θέμα, το καταναλωτικό κίνημα και οι δυνατότητές του, μια σχετική αλλά κρίσιμη σύγχυση, μπαίνουμε δε στα λεγόμενά του, επειδή είπε ειρωνικά τη φράση, #που τους φιλοξενούμε εδώ πολλές φορές#, λες και αυτός μας κάνει χάρη, ενώ και εξ άλλου, δεν είμαι μάλιστα δικός του ο σταθμός παρά είναι του κ. Κισσανδράκη.
      Είναι άλλο πακέτο καταναλωτών κε, οι χρήστες της ΕΟ κάθε Κυριακή βράδυ και άλλοι οι συγγενείς των άταφων νεκρών και των αυτοκτονηθέντων.
Αυτοί της ΕΟ δεν θα παρκάρουν το ΙΧ τους ποτέ, γιατί έχουν και θα έχουν εισόδημα πάντα από εκεί που το αντλούν, (ειδικό θέμα αυτό) οι άλλοι τα έχουμε αράξει. Ο μεγάλος ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ είναι το κομματικό κράτος που αλλάζει ονόματα και αρμοδιότητες στο κέφι του προέδρου του κόμματος. αναπαράγοντας το ΧΑΟΣ, και δεν είναι δημιουργικό καθόλου. Τις τιμές στην βενζίνη τις καθορίζει το ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: