Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ;


Της Στέλλας Μαθιουδάκη
Αργά το απόγευμα συνελήφθη μέσα στο ίδιο του το σπίτι ένας καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητης, για τον οποίο υπήρχαν καταγγελίες πως ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να αυτοτραυματίστηκε με ένα μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και νοσηλεύεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι εις βάρος του εκπαιδευτικού είχε σχηματιστεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και τις τελευταίες μέρες πήρε τον χαρακτήρα της κατεπείγουσας υπόθεσης
όπου μόλις διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα την παρέπεμψε στην ανακρίτρια, η οποία αφού ανέγνωσε το περιεχόμενο της, άμεσα εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Εν το μεταξύ η ΕΠΣΡ (ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Ρεθύμνου) διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για την παιδική κακοποίηση στο Ρέθυμνο...για να ησυχάσει λιγάκι τα πράγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: