Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΦΑΡΟΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ

Από το πολύ καλό μπλοκ ΜΑΔΑΡΑ του αγαπητού φίλου Ανδρέα μια πολύ σπάνια φωτογραφία του φάρου της Άγριας Γραμβούσας. Ο Φάρος  κατασκευάστηκε το 1874 από την Γαλλική Εταιρεία Φάρων. Το ύψος του πύργου του ειναι 8 μέτρα και τό εστιακό του ύψος είναι 96 μέτρα. ΕΔΩ θα δείτε πως φαίνεται απο ψηλά η Άγρια Γραμβούσα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το άρθρο...
Να ρωτήσω εγώ τι γίνεται με τον φάρο του Λαφονησιού , έτοιμες μελέτες προς ένταξη , ξέρει τίποτα ο δάσκαλος?????
Με την μελέτη του ΕΛΚΕΘΕ για το Λαφονήσι και τον κόλπο Κισάμου τι γίνεται...ε καλόμοιρα Κισαμίτικα Κοπέλια έκατσε η βάρκα ή χέστηκε η βράκα!!!!