Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

Ενέκρινε ομοφώνως η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κισάμου, που συνεδρίασε στις 27 Δεκεμβρίου, το περιεχόμενο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012 - 2014, το οποίο διαρθρώνεται σε έξι ιεραρχημένους άξονες που περιλαμβάνουν 32 μέτρα και αντίστοιχες δράσεις - στόχους.
Ένα πρόγραμμα με μέλλον για το μέλλον. Για την ιστορία παρευρέθηκαν άτομα 12........εκεί έχει φτάσει η  δύναμη μας. Δυστυχώς με τα ρεζιλίκια αυτά δίχως φωνή και αντιπροτάσεις καλά παθαίνουμε και βρισκόμαστε σε αυτά τα χάλια. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και προτάσεις κάναμε και φωνή έχουμε αλλά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" ...το διάβασα και το ξαναδιάβασα αλλά το copy page πάει σύννεφο...κρίμα , έτσι χάνονται οι ευκαιρίες αλλά και τίποτα δεν είναι τυχαίο????????

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Συμφωνώ ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν προτάσεις..δυστυχώς όμως είναι μακρυά απο τα κέντρα εξουσίας. Για να περάσει πρόταση πρέπει να συμβούν πολλά που φαινομενικά είναι εύκολα αλλά με την δική μας νοοτροπία πανδύσκολα. Ίσως μοναδικό εργαλείο πίεσης και κατάθεση σοβαρών προτάσεων να είναι ο εμπορικός σύλλογος ..για να δούμε λοιπόν την επόμενη χρονιά. Πάντως είμαστε ακόμα μακρυά από κάθε άποψη......

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε να δεις οι προτάσεις μας είναι πάντα μέσα από Φορείς έτσι ώστε να μην τους δίνουμε το δικαίωμα της προσωπικής εκδίκησης...αλλά όποιος τολμήσει να έχει όχι άλλη άποωη αλλά άποψη έστω και τεκμηριωμένη χλευάζεται....κακομοιριά λες και είμαστε σε κοινοτικό συμβούλιο της 7ετίας...τέλος πάντων εμείς θα προσπαθούμε και ελπίζω μόνο στις συνολικές δικές μας δυνάμεις γιατί κάποια στιγμή η Κίσαμος Μας πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΙ...καλή χρονιά με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους.