Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε επιχειρηματία του Ηρακλείου επειδή δεν κατέβαλε σε εργαζόμενη του το δώρο Χριστουγέννων. Το περιστατικό συνέβη προχθές οπότε και υποβλήθηκε η σχετική μήνυση από εργαζόμενη.
Η κοπέλα κατήγγειλε τον εργοδότη της, ο οποίος διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην πόλη, επειδή δεν της είχε καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ.
Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου και νέα μήνυση. Αυτή την φορά την καταγγελία έκανε 20χρονη, η οποία στράφηκε εναντίον της εταιρείας στην οποία εργάζεται με έδρα την Αθήνα. Η κοπέλα διεκδικεί το ποσό των 440 ευρώ.
Εντάξει να πάνε στην φυλάκα οι κακοπληρωτές....αλλά όταν το κράτος ξεχνά να δώσει το δώρο ποιος πάει στην φυλακή; Πόσοι τρίτεκνοι πήραν άραγε το οικογενειακό τους επίδομα; Λίγοι οι υπόλοιποι που θα παραπονεθούν άραγε ή που θα κάνουν μήνυση; Άραγε υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει;.... και αμα θέλετε σας την κάνω και έγγραφη την καταγγελία. Τα λαμόγια είναι περισσότερα αλλού.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: