Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;

Οι εκλογές είναι τόσο κοντά όσο ποτέ και αυτό γιατί οι Βρυξέλλες...Επιμένουν στο θέμα των γραπτών δεσμεύσεων των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τη νέα δανειακή σύμβαση, με την Κομισιόν να διευκρινίζει -μετά την αρχικά ασαφή απάντηση του εκπροσώπου της Ολιβιέ Μπαγί - πως το αίτημα του Eurogroup για την επιστολή «είναι ακόμη σε ισχύ».
«Η προϋπόθεση αυτή "για γραπτές εγγυήσεις" ετέθη από το Eurogroup, και στο μέτρο που αφορά την Κομισιόν, θεωρούμε πως το αίτημα του Eurogroup ισχύει ακόμη», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μπαγί.
Για να δούμε θα την κάνει την κωλοτούμπα ο Σαμαράς ή πάμε για εκλογές; Βέβαια διόλου απίθανο να ξαναδούμε τον ξεκούραστο να ξαναναλαμβάνει...αφού παραίτηση του, δεν υπάρχει πουθενά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: