Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


Πρωτοβουλία ίδρυσης λαϊκής αγοράς σε κεντρικό σημείο στον Αποκόρωνα αναλαμβάνει ο δήμος.
"Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, γεωργοί και κτηνοτρόφοι που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη λαϊκή αγορά, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δήμο."
Απλά τα πράγματα..κάποιοι σκέφτονται τους δημότες τους στις δύσκολες στιγμές.....μήπως πρέπει και εμείς να ξεκινήσουμε κάτι παρόμοιο.... Ας μην το κάνουμε όπως οι άλλοι, με τις γνωστές λαϊκές των γύφτων......αλλά σαν αρχή με τους ντόπιους παραγωγούς!!! Εξάλλου έτσι θα περιορίσουμε και τους πλανόδιους "εμπόρους" που καθημερινά την "στήνουν" σε πολλά σημεία της πόλης, προκαλώντας "βραχυκύκλωμα" και στην κυκλοφορία αλλά και στους μαγαζάτορες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: