Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Μεγάλη τιμή για τον Μιχάλη Δασκαλάκη πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ που αναλαμβάνει το πόστο του βοηθού του Κώστα Μίσσα στην εθνική γυναικών. Φυσικά τιμή και για το Κρητικό μπάσκετ, αλλά και για τον ΑΟΚ μιας και ο Μιχάλης προτάθηκε πέρυσι από την ομάδα μας, για  την προεδρία  της ΕΣΑΣΚ.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ, που εν ενεργεία πρόεδρος Ένωσης θα βρεθεί στον πάγκο Εθνικής ομάδας με την ιδιότητα του προπονητή - assist coach.
Συγχαρητήρια στον Μιχάλη που είναι πραγματικά ένας ακούραστος εργάτης του Κρητικού μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: