Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η ΔΗΛΩΣΗ

 Σύμφωνα με στοιχεία των προηγούμενων τριών χρόνων, η πραγματική παραγωγή της χώρας είναι 220.000 τόνοι ελαιόλαδο, η εσωτερική κατανάλωση ανήλθε σε 150.000 τόνους και η εξαγωγή σε τυποποιημένο ή χύμα προϊόν έφτασε τους 100.000 τόνους. Συμπερασματικά, αποδεικνύεται ένα έλλειμμα της τάξης των 30 χιλιάδων τόνων και συνεπώς υπάρχει νόθευση του προϊόντος .
Το γεγονός έχει καταγγελθεί στους αρμόδιους φορείς, ενώ οι μηχανισμού ελέγχου ποιότητας και κατανάλωσης στην Ελλάδα είναι διεσπαρμένοι!
Και η δήλωση αυτή δεν την είπε κάποιος που δεν γνωρίζει, αλλά ειπώθηκε δημόσια απο τον πρόεδρο της ΓΕΣΑΣΕ κ.Γιώργο Γωνιωτάκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: