Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Γράφουν σήμερα τα Χαν. Νέα, ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού του κόλπου της Κισάμου, να χρηματοδοτηθεί άμεσα. Μάλιστα ο σχετικός φάκελος είναι έτοιμος και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα κατατεθεί για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ο αντιδήμαρχος Μηθύμνης κ. Κουμάκης, -αυτός μάλλον παραβρέθηκε και μας εκπροσώπησε όλους- είπε ότι υπάρχουν πολλά αδιάθετα χρήματα, για βιολογικούς και αποχετεύσεις, μάλιστα έκανε ένα βήμα παραπέρα και είπε ότι το υπουργείο είναι ενήμερο για το έργο, αλλά και για το ποσό που χρειάζεται.
Άντε με το καλό να φτιάξετε πρώτα τα δίκτυα μέσα στην πόλη και μετά κάνετε μελέτες για τους απόξω...γιατί όπως πάμε, εμάς σε λίγα χρόνια θα μας καταπιούν τα βοθρολύματα, εκτός αν σκέφτεστε σοβαρά να μεταφέρετε την πόλη προς ανατολάς και μας αφήσετε στην ησυχία μας!
Θέλω να δω βέβαια πότε με το καλό θα γίνουν οι υπόλοιπες συνδέσεις, γιατί αν φτιάχνουμε μόνο δίκτυα τότε θα έλθουμε στην κατάσταση προ του 1995, τότε που νομίζαμε ότι τα δίκτυα ήταν έτοιμα!! Μπουάαααα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: