Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Κάποιοι πανηγυρίζουν πόσους δήμους πήραν. Κάποιοι πανηγυρίζουν που κατάφεραν οι "δικοί" τους να υπερτερήσουν, κάποιοι επωφελούνται από τις καταστάσεις-αποχή-οικονομικές συγκυρίες- και βγάζουν μούρη......μόνο που μοιάζουν όσο περνάει ο καιρός με κάτι πάλε ποτέ κομματόσκυλα που έπαιρναν την Αυριανή ή την Ακρόπολη αναμάσκαλα και έκαναν βόλτα στα γνωστά καφενεία.  Για επίδειξη ισχύος!!!
Το παράσιτο αυτό που τόσο πιστεύαμε ότι  εξαφανίστηκε δυστυχώς υπάρχει και μάλλον ..αναγεννήθηκε!!! Υπάρχει και ζει ανάμεσα μας!!
Είναι οι ίδιοι που πριν από λίγο ορκιζόταν για το ακομμάτιστο των δημοτικών εκλογών, είναι οι ίδιοι που έφτυναν εχθρούς και φίλους με στυλ, είναι οι ίδιοι που κατηγορούσαν όλους και όλα άνευ αποδείξεων. 
Είναι οι γνωστοί που χωρίζουν τους ανθρώπους σε δημοκράτες και απολίδια, είναι οι γνωστοί που κερδίζουν από κομματικά παιχνίδια και κομματικές αναθέσεις. 
'Ε δεν είναι ανάγκη να τους ονομάσουμε τους βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας, να σας γλύφουν, να μας κοκορεύονται και συνάμα να μας θάβουν...ονόματα δεν λέμε γιατί απλά τους γνωρίζουμε!!
Άι σιχτίρ μωρέ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: