Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο ΦΟΝ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 Αν το μνημόνιο δεν «περπατήσει», τότε είναι πολύ πιθανό μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους η τρόικα να θελήσει να επιβάλει στην Ελλάδα κάποιους δικούς της υπουργούς, που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα. Πρόκειται για ενδεχόμενο που φαντάζει τρομερό για τη χώρα μας και το οποίο, κατά πληροφορίες, ξεκίνησε ως ιδέα από γερμανικούς κύκλους.
Ούτε τώρα μας χρειάζονται οι υπουργοί, όπως καλά βλέπουμε μόνο για ανακοινώσεις είναι, τίποτα άλλο δεν μπορούν να προσφέρουν! Οπότε άντε με το καλό για να τελειώνουμε με αυτήν την φαρσοκωμωδία που μας έμπλεξαν..έτσι και αλλιώς θα μας τα πάρουν είτε είναι Γερμανός είτε είναι το "ρομποτάκι" ο Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: