Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

Το τελικό - υπογεγραμμένο από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης- σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση και λειτουργία στη Νεάπολη Λασιθίου μόνιμης Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος παρέδωσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης στον νέα Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καστρινάκη, σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα.
Η απόφαση για την ίδρυση της σχολής είχε δρομολογηθεί μετά από εισήγηση του κ. Καρχιμάκη ως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την οποία και ολοκλήρωσε ο σημερινός Υπουργός κ Κώστας Σκανδαλίδης.
- Η αλήθεια είναι ότι δεν τρέφω και μεγάλη εκτίμηση στον ισχυρό Πασόκο, αλλά με αυτά που κάνει αρχίζω να τον παραδέχομαι, άσε που βάζει στην θέση τους κάτι δικούς μας βολευτές που είναι μόνο λόγια.  Πάντως ο Καρχιμάκης φαίνεται ότι αγαπά τον τόπο του και αυτό το δείχνει....όχι σαν και τα δικά μας το βολευτάκια!
Άμα περισσέψει κανένα κόκκαλο παιδιά, από δω, είμαστε και εμείς "πεινασμένοι"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: