Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Για να ψηφίσουν οι Αλβανοί και οι Ρωσοπόντιοι ήθελαν ένα 100άρικο ο καθένας. Ποιος άραγε το έδωσε; Πάντως ξέρω πολύ καλά ότι το ζητήσανε..το αν δόθηκε είναι άλλη περίπτωση!! 
Οι σκληροπυρηνικοί του πράσινου στρατοπέδου μπορεί να στεναχωρήθηκαν που έχασαν ένα δήμο, αλλά στους υπόλοιπους έσκισαν..... ας είναι καλά η αποχή!
Βέβαια το μεγάλο κάζο το έπαθαν οι Ντορικοί, στα Χανιά στον Πλατανιά και όπου αλλού είχαν επίσημη ή ανεπίσημη στήριξη...
Τελικά το μπούμερανγκ μπορεί να είναι αυστραλέζικο "παιχνιδάκι" αλλά κάτι συνταξιούχοι θα το θυμούνται για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα με τα όσα διαδραματίστηκαν στην γειτονιά μας τον τελευταίο μήνα!! Το πέταξαν αλλά τους ήλθε κατακέφαλα και απο πίσω!!
Όσο για την φήμη ότι η Ν.Δ έδωσε εισιτήρια σε συγκεκριμένο Κισσαμίτη υποψήφιο θα το μάθουμε σύντομα.....πάντως οι δεξιοί ψήφοι μεγάλη μερίδα πήγε προς την λάθος κατεύθυνση αυτό να το θυμηθούν οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: