Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

Εχουμε γραμμένη εκεί πού ξέρετε τήν απόφαση τού δικαστηρίου !
Στα Κατεχόμενα της Κύπρου θα πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου. Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο κ. Νταβούτογλου φθάνει στα κατεχόμενα την Τετάρτη, ενώ σημειώνεται ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για την υπόθεση Όραμς.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να συναντηθεί με τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και τη νέα «κυβέρνηση» του κατοχικού καθεστώτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «πρωθυπουργός» των κατεχόμενων, Ντερβίς Έρογλου δεν έχει αποκλείσει τη διακοπή των συνομιλιών για το Κυπριακό σε περίπτωση που η Βρετανία εφαρμόσει την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, το οποίο δικαίωσε Ελληνοκύπριο έναντι οικογένειας Βρετανών για καταπατημένη περιουσία.
Ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων ανέφερε ότι οι Τουρκοκύπριοι θέλουν να λυθεί το Κυπριακό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και όχι στους διαδρόμους των δικαστηρίων.
Προσθέτει, επίσης, ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι πωλήσεις των περιουσιών στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, λέγοντας ότι η ζωή συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει πότε θα λυθεί το Κυπριακό.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1010726&lngDtrID=244
ΣΣ. Σιγά μήν υπολογίσουν οι Τούρκοι αποφάσεις ευρωπαικών δικαστηρίων...
Και γιατί να το κάνουν άλλωστε?
Μήπως τούς ενοχλεί κανείς?
wolf

Δεν υπάρχουν σχόλια: