Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΠΡΕΒΕΖΑ...........

ΔΙΑΒΑΖΩ: http://epirusgate.blogspot.com/2009/05/blog-post_9838.html
Στην απομάκρυνση των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Δημ.Κρόκου και Μ.Μερκούρη θα προχωρήσουν σήμερα στις 12.30 μ.μ ο Δήμος Πρέβεζας, οι Φορείς και κάτοικοι της περιοχής. Η κινητοποίηση αυτή έχει ως στόχο της να «εξασφαλίσει» ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχουν τοποθετηθεί εν κρυπτώ- και χωρίς καμία αδειοδότηση κεραίες- αγνοώντας επιδεικτικά όχι μόνο το Νόμο αλλά και τις ανησυχίες των πολιτών. Η απομάκρυνση των εγκαταστάσεων αποτελεί την συνέχιση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων επιχειρώντας να θέσει ένα τέλος στην ασυδοσία κάποιων εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας. Το μήνυμα που ξεκάθαρα «στέλνουν» Δήμος , Φορείς και κάτοικοι είναι ότι η πόλη της Πρέβεζας δεν θα ανεχθεί στο εξής καμία παρανομία ενώ όπου διαπιστωθεί ότι τοποθετήθηκε κεραία χωρίς να έχουν προηγηθεί οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, αυτή θα «κατεβαίνει» άμεσα.
ΑΠΟΡΙΑ:
Καλά εκεί πάνω οι εταιρείες δεν κόβουν το σήμα; Εκεί δεν απειλούν; Τελικά εμείς είμαστε οι πρωτεργάτες αλλά την "πατήσαμε" λόγω απειρίας.
Μετά την Πρέβεζα σειρά έχει το Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: