Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ........ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ

Παραλειπόμενα από μια σύσκεψη ......αλλά με πολύ νόημα!!!!
.......... πριν ξεκινήσει η σύσκεψη, έδωσε τα ρέστα του,(Μανώλης Σκουλάκης) αναφορικά με τα εγκαίνια και τις υπουργικές επισκέψεις που δέχθηκε «εντός έδρας», δηλαδή στην Κίσαμο.
- «Από το 1998 εμείς είχαμε ξεκινήσει την ανέγερση νέου κτιρίου της αστυνομίας στο Καστέλι» είπε ο βουλευτής για να εισπράξει το πληρωμένο ερώτημα.
-«Και από το 1998 μέχρι και το 2003 ποιος ήταν στην κυβέρνηση και δεν έγινε το έργο;
http://sfinesnaps.blogspot.com/2009/05/blog-post_29.html

Αγαπητέ Ναπολέων η αλήθεια είναι αυτή, αλλά ιδιαίτερη αξία στο σχόλιο σου, είναι οι δυο λεξούλες που έγραψες "εντός έδρας", αυτές κρύβουν το μεγάλο μας πρόβλημα αλλά και παράπονο μας.
-Χρησιμοποιούν το "γήπεδο μας" για έδρα, όταν τους συμφέρει, τον υπόλοιπο καιρό........ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: