Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ο ΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσίασαν χθες τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο γνωστός μας δικηγόρος κ. Διάκος και στην όγδοη ο γνωστός μας, Ρος Ντέιλι. Οι 16 υποψήφιοι για το Ευρωκοινοβούλιο εκλέχτηκαν από την εσωτερική ψηφοφορία, ενώ οι υπόλοιπες 6 θέσεις του ψηφοδελτίου (7-8 & 19-22) είναι τιμητικές και καλύφθηκαν από ενεργούς πολίτες, όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Νότης Μαυρουδής, ο Ross Daly, η Σουχάντ Νιεράτ, ο Γιώργος Κατσαδωράκης και η Λυδία Κονιόρδου.
Κατά σειρά, οι υποψήφιοι είναι: Μιχάλης Τρεμόπουλος, Μαρία Βασιλάκου, Νίκος Χρυσόγελος χημικός-περιβαλλοντολόγος, Κώστας Διάκος νομικός, Τάσος Κρομμύδας
ηλεκτρολόγος-μηχανικός, Λενιώ Μυριβήλη λέκτορας Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νότης Μαυρουδής μουσικοσυνθέτης, Ρος Ντέιλι μουσικοσυνθέτης, Ελεονώρα Ζώτου οικονομολόγος, Στέφανος Σταμέλλος οικονομολόγος, Νατάσα Τσιρώνη αρχιτέκτων-πολεοδόμος, Γιάννης Παρασκευόπουλος νομικός, Αλέκος Γεωργόπουλος καθηγητής ΑΠΘ,Ολγα Κήκου κοινωνιολόγος, Λάζαρος Τσικριτζής χημικός -μηχανικός, Γιώργος Πασχαλίδης οικονομολόγος, Φίλιππος Δραγούμης στέλεχος περιβαλλοντικών οργανώσεων, Γιάννα Κοντούλη τοπογράφος-μηχανικός, Γιώργος Κατσαδωράκης δρ Οικολογίας, Λυδία Κονιόρδου ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος ηθοποιός και Νιεράτ Σουχάντ φιλόλογος- μέλος ΔΣ της παλαιστιανιακής παροικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: