Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Εντυπωσιακή και δίχως κομματικές γραμμές η συγκέντρωση των κατοίκων της Ιεράπετρας για την υποστελέχωση του δημόσιου νοσοκομείου της πόλης. Από τους 16.000 κατοίκους της πόλης οι 10.000 βρέθηκαν στις πλατείες και στους δρόμους δείχνοντας την αγανάκτηση τους για το εθνικό σύστημα υγείας.
Εμείς που με παρακάλια και μετά απο 4 χρόνια αποκτήσαμε ένα ασθενοφόρο καλό ειναι να παίρνουμε παράδειγμα απο τους άλλους και να γινόμαστε μια γροθιά ειδικά σε θέματα υγείας. Όσο για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας μας το μόνο που κάναμε τόσα χρόνια ήταν μια μικρή συγκέντρωση (επι Σταθάκη) κάποτε με αφορμή το περιστατικό πνιγμού δύο τουριστών στην παραλία Μαύρου Μώλους. Από τότε το μόνο ενδιαφέρον ειναι να βγούμε ανφάς καμιά φωτογραφία ή να στείλουμε καμιά επιστολή παρακαλώντας και όχι απαιτώντας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: