Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ή ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΣΚ

Επειδή πλησιάζουν οι εκλογές του ΝΕΣΚ και ακούγονται διάφορα...αλλά το λυπηρό ειναι οτι και κάποιοι προσπαθούν με υπόγεια παιχνίδια να διαλύσουν τον συλλογο, επειδή δεν τους πάει στα νερά τους... και όλοι καταλαβαίνουμε ποιος δεν θέλει να βλέπει τα τελευταία χρόνια τον σύλλογο καλό ειναι να στηριχτεί πέρα απο κομματικές και άλλες ύποπτες γραμμές. Μάλιστα καλό ειναι να διαβάσουν και αυτοί που πάνε κόντρα στα πράγματα για να εξυπηρετήσουν κάποια παιχνίδια το σκοπό την επανίδρυσης του συλλόγου.

- Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ο οποίος ιδρύθηκε ως σωματείο το έτος 2010, με την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου τον Μάρτιο του 2011, είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας των εμπόρων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Κίσαμο, για τη δημιουργία ενός φορέα που θα συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση των επαγγελματιών, ενόψει των συνθηκών της σημερινής εποχής.
Μιας εποχής έντονης οικονομικής κρίσης, η οποία απαιτεί αυξημένη ανταγωνιστικότητα, προκειμένου οι επιχειρήσεις  να παραμείνουν υγιείς και κερδοφόρες.
Ο Ν.Ε.Σ.Κ. ανήκει σε όλους τους επαγγελματίες και βρίσκεται δίπλα σε κάθε έναν ξεχωριστά. Είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλα τα μέλη του ως συνεργάτης.
Είναι το όργανο για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τα οικονομικά, νομικά, διοικητικά και τα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του  εμπορίου.
Να διευκολύνουμε την επίλυση των καθημερινών δυσχερειών των επιχειρήσεων, με την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, να δυναμώσουμε τη φωνή μας απέναντι στη Διοίκηση, την οποία θέλουμε δίπλα μας ως σύμμαχο, αλλά και να βελτιωθούμε ως επιχειρήσεις και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί.
Σε ένα περιβάλλον οικονομικής αστάθειας και νομικής πολυπλοκότητας, τα δυσεπίλυτα προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι και τα οποία είναι κοινά για όλους μας, αντιμετωπίζονται καλύτερα και αποτελεσματικότερα όταν είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά.

Η διάλυση του συλλόγου ή η υποβάθμιση του με τελικό σκοπό την χειραγώγηση του, θα ειναι ταφόπλακα για την αγορά της πόλης που ήδη πάει απο το κακό στο χειρότερο. Κοινό ψηφοδέλτιο πέρα απο τα κόμματα με πρόσωπα καταξιωμένα και ικανά. Έχει αποδείξει η πόλη οτι έχει τέτοιους εμπόρους και επιχειρηματίες που θεωρώ οτι ειναι αδιανόητο να μην προσφέρουν για το κοινό καλό της αγορά της πόλης που και οι ίδιοι δραστηριοποιούνται.
Φτάνουν πια τα παιχνιδάκια σε βάρος της πόλης... το κακό εχει παρατραβήξει και καιρός να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: