Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΣΚ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Χουδαλάκη στις εκλογές του Νέου Εμπορικού  Συλλόγου Κισσάμου και θέλοντας να βοηθήσω την  αγωνιώδη προσπάθεια του να κρατήσει ζωντανό τον εμπορικό σύλλογο θέτω με την σειρά μου υποψηφιότητα, για το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου, όχι με την κύρια ιδιότητα μου ως φαρμακοποιός αλλά ως ελεύθερος επαγγελματίας !!!
Σίγουρα την ενασχόληση με τα κοινά κάποιοι την απεχθάνονται, αλλά «το να κάνεις απλά κριτική δεν βοηθάει »… Σε όλους τους συλλόγους είναι απαραίτητα τα πολλά και ενεργά άτομα. Σας καλώ λοιπόν να στηρίξετε την εκλογική διαδικασία είτε συμμετέχοντας είτε ψηφίζοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: