Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε χθες 05/08/2021, σχετικά με τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών, απαγορεύεται σε όλη τη χώρα, από σήμερα Παρασκευή στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 06:00 π.μ., η μετακίνηση, η διέλευση και η παραμονή σε περιοχές NATURA, δάση, εθνικούς δρυμούς, αισθητικά δάση και άλση εντός οικιστικών ιστών. Σύμφωνα με την ΠΝΠ, για το ίδιο χρονικό διάστημα απαγορεύεται και κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά και εργασίες ή δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση (π.χ. οξυγονοκόλλληση) ή περιλαμβάνουν κάυση εύφλεκτης ύλης (π.ζ. απορριμάτων) ή ενέχουν κίνδυνο ανάφλεξης (π.χ. μελισσοκομία).
Σας ενημερώνουμε ότι όσον αφορά στην χερσαία πρόσβαση στον Μπάλο, οι υπάλληλοι του Δήμου που βρίσκονται στην είσοδο της περιοχής θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για την σχετική απαγόρευση.
 Εκ του Δήμου. 

Όπως έμαθα θα είναι κλειστή και η θαλάσσια πρόσβαση για το διήμερο 8-9 Αυγούστου οπότε ούτε τα καραβάκια θα πάνε από το λιμάνι Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: