Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ

 Τροχαίο με εγκλωβισμό έχουμε αυτή την ώρα στις Βουκολιές. Στο τόπο του τροχαίου βρίσκεται ασθενοφόρο και 3 πυροσβεστικά οχήματα από Κίσαμο, Χανιά και Κάνδανο με 6 άνδρες, για τον εγκλωβισμό μια γυναίκας 70 χρονών. 
Τα τελευταία νέα λένε ότι στο αυτοκίνητο που έφυγε από την πορεία του, υπήρχαν τρία άτομα, η γυναίκα με τα δυο παιδιά της, τα παιδιά βγήκαν από το αυτοκίνητο διχως να τραυματιστούν, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα και την έβαλαν με φορείο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μεταφέρεται τώρα στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.
Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ερευνά διενεργεί το Α.Τ Κανδάνου
φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: