Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΙΕΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΛΙΦΟ

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση της καθιερωμένης εκδήλωσης για την Κοίμηση της Θεοτόκου, στο εκκλησάκι της Παναγίας στην Τύλιφο, η οποία προγραμματιζόταν για τις 15/08/2021. (Ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία θα τελεστούν κανονικά). 
Παρακολουθώντας με θλίψη τα δραματικά γεγονότα που εξελίσσονται στη χώρα μας, αποφασίσαμε την ακύρωση της εκδήλωσης, καθώς η προστασία και η διατήρησή του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, είναι καθήκον, υποχρέωση και προτεραιότητα κάθε κοινωνικού συνόλου και κάθε πολίτη ξεχωριστά.
Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, τηρούμε τα μέτρα και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, διαφυλάσσοντας με αυτόν τον τρόπο το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας. 
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, προσφέρουμε βοήθεια όπου, όπως & ότι μπορούμε,
αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: