Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

Με απόφαση της Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κισάμου κατοχυρώθηκαν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ιστορικό κέντρο της πόλης, αυτό εις απάντηση κάποιων που θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει στο κέντρο της πόλης με τους κλειστούς ή ανοικτούς δρόμους κάθε βράδυ. Παρακάτω αναρτώ ........

..... και όλους τους διαλόγους που που έγιναν στην συνεδρίαση της επιτροπή από όλα τα μέλη της   ΕΔΩ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν εφαρμόζεται το ωράριο ΜΗ κυκλοφορίας και η πλατεία Τζανακάκη δέχεται τακτικά αμάξια ακόμα κι όταν τα μαγαζιά είναι ανοικτά,..... από παντού!!!
Εδώ θέλω να κάνω μια διόρθωση σε όλους όσους πιστεύουν ότι σε 26 μήνες θα σωθούμε μιας και το Μετσόβιο πολυτεχνείο με τα 250.00Ε που πήρε θα μας λύσει το πρόβλημα και θα μας καταθέσει μια πλήρη και ολοκληρωμένη συγκοινωνιακή μελέτη.... και να τους πω ότι το Μετσόβιο Πολυτεχνείο δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να μας γράψει, τι πιστεύει και τι θεωρεί σωστό να γίνει .....όχι όμως με μελέτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: