Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

"Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΛΦΙΝ" ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗ

Ένα παραμύθι της Ιωάννας Αννουσάκη
Ο Μάλφιν είναι ένα μικρό καγκουρό που ζει με την οικογένεια του.
Μια μέρα αποφασίζει να εξερευνήσει μόνο του το δάσος, αψηφώντας τους κινδύνους, καθώς θεωρούσε ότι είχε μεγαλώσει αρκετά.
Στην περιπέτεια του αυτή αντιμετωπίζει διάφορες δυσκολίες που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Όμως, ενθυμούμενος τις συμβουλές με τις οποίες τον μεγάλωνε η μαμά του και παίρνοντας θάρρος, ξεπερνάει τα εμπόδια φτάνοντας με ασφάλεια στην αγκαλιά της.
Το παραμύθι αυτό απευθύνεται σε ηλικίες των 6 έως 10 ετών διδάσκοντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε στην πραγματική ζωή, όταν αγνοούμε τις συμβουλές των γονέων μας. Με τον τρόπο αυτό, δίνοντας βαρύτητα στις αξίες της οικογένειας, μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες. Μέσα από τα λάθη μας διδασκόμαστε, και παραδειγματιζόμαστε ώστε να μην υπερβαίνουμε τις δυνάμεις μας.
Στα βιβλιοπωλεία.
Καλοτάξιδο Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια: