Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, τοποθετήθηκαν την Πέμπτη 13/8 οι επιλεγέντες 116 προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.
Οι προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης τοποθετούνται για ένα μεταβατικό διάστημα μέχρι να θεσπιστεί και να ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.
Προσωρινή διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Xανίων τοποθετήθηκε η Ψαρουδάκη Πόπη και προσωρινός διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ο Τζανάκης Εμμανουήλ.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και ας ελπίσουμε οτι αυτοί θα μπορέσουν να μας εγγυηθούν όλα αυτά που δεν εγγυήθηκαν οι παλαιότεροι και φυσικά μιλάω για τον πρώην διευθυντή της β/θμια που δεν ήξερε που ήταν η Κίσαμος με τα πολλά προβλήματα στην παιδεία. Τρανό παράδειγμα η απουσία του σε κάθε σύσκεψη ακόμα και όταν εκαλέσθει προσωπικώς.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: