Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Το Δημοτικό Σχολείο Δραπανιά ομορφαίνει μέσα στο καλοκαίρι!
 Το χρόνιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά έφτασε στην λύση του τελικά φέτος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ.Γ. Μυλωνάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κελαιδή, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, που αντιλαμβανόμενος την σημασία ύπαρξης και συντήρησης αθλητικών χώρων σε περιφερειακά χωριά, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του Δραπανιά αλλά και των γύρω χωριών να μπορούν να αθληθούν, με όλα τα θετικά που όλοι ξέρουμε ότι προσφέρει ο αθλητισμός!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του τοπικού Δραπανιά κ. Αντώνη Κοκοτσάκη που στήριξε και βοήθησε για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.
Εκ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων                                                                                Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: