Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Κανείς ξένος δεν έκανε τα CAPITAL CONTROL.
Ούτε ο σγουρόμαλλος Νταιμπλούμ (Jeroen Dijsselbloem) με την σύντροφό του και τα παιδιά του, ούτε ο… σηκώθηκε και είπε ο Σχόιμπλε (Wolfgang Schäuble)….αυτό είναι απαράδεκτο εγώ δεν το περνάω από την ομοσπονδιακή βουλή http://tinyurl.com/j94eh9d .
Ούτε ο Πούτιν, ούτε ο Ομπάμα, ούτε οι τζιχαντιστές, ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ.
Τα έκαναν οι εκλεγμένοι της τρέχουσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την υπογραφή του εκλεγμένου τους προέδρου δημοκρατίας ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, που αν θυμάστε είχε παραιτηθεί από την Νέα Δημοκρατία διαμαρτυρόμενος για το αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ που τον εφαρμόζει το ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλλοντας αντιδεοντολογικά τον ίδιο ως ΠΡΟΕΔΡΟ τώρα.
Τα Capital Control δεν τα έκανε ο Βαρουφάκης.
Τα δεν τα έκανε ο Λαφαζάνης.
Τα δεν τα έκανε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Καραμανλής.Το 91% των χρημάτων που έχει δανειστεί η Ελλάδα πήγε στις τράπεζες http://tinyurl.com/hc2m5ed και ο όρος "αλληλεγγύη προς την Ελλάδα" ήταν το όνομα που δόθηκε στη δεύτερη διάσωση των γερμανικών τραπεζών.
Οι πολιτικοί που εκλέγονται στην Ελληνική βουλή .......
..απορροφήθηκαν από τους τραπεζίτες στην Ελλάδα. Οι τραπεζίτες είναι αριθμομηχανές, δεν είναι πολιτικοί ούτε οικονομολόγοι. Λογιστές τόκων και κερδών εκ τόκων είναι. Η κυβερνητική Οικονομία δεν είναι κέρδη εκ τόκων, είναι πολιτική διαχείριση με σκοπό την ανάπτυξη του Εθνικού πλούτου υπέρ των πολιτών και όχι υπέρ των τραπεζιτών, των θεόρατων εξωφρενικών κλεπτο-επιτοκίων, και των παράλογων και παράνομων καταχρηστικών όρων συμβάσεών τους ίδε ΚΥΑ Φώλια που τον εξαφάνισαν, μήπως τον είδατε πουθενά.
Τα προβληθέντα δεκτά γεγενημένα από τους Προβόπουλο και Στουρνάρα κεφαλαιακά τους ελλείμματα που έκαναν μια χαψιά Το 91% των χρημάτων που έχει δανειστεί η Ελλάδα πήγε στις τράπεζες http://tinyurl.com/hc2m5ed, η κάθε τρέχουσα κυβέρνηση αλλά και η παρούσα με τον περίφημο φοροτρομοκτράτη υφυπουργό κο Αλεξιάδη που είπε : Αλεξιάδης: Θέλω να μιμηθώ τον Σόϊμπλε Ξημερώματα η αστυνομία μαζί με την εφορία να πηγαίνει σε τράπεζες και να κάνει έλεγχο για φοροδιαφυγή Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 http://tinyurl.com/pz28ped και νομίζαμε ότι θα ελέγξει τις τράπεζες, αλλά πού και αυτός, στους εκλεγμένους είναι, στην ανάμιξη με τους τραπεζίτες, το γιατί και αυτός, ρωτήστε τον.
Capital control ΦΕΚ τεύχος Α αριθμός 84 18.07.2017 ... την έκτακτη περίπτωση ... ανάγκης να προστατευτεί το Ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα … εν γένει ρευστότητας .. την πρόταση του υπουργικού συμβουλίου αποφασίζουμε ΠΝΠ υπογράφουν ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου όλοι 25 ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: