Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΧΜ.... ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Ούτε στην επίσημη σελίδα της ομάδας υπάρχει τίποτα, ούτε στους τοίχους του Καστελλιού τοιχοκολλημένο, ούτε καν στα στόματα φίλων ...κι όμως σε λίγες ώρες θα γίνουν εκλογές στον ερασιτέχνη Κισσαμικό. 
Παράξενα πράγμα... και προς τι τόση μυστικότητα; Ποιος θέλει κάτι διαφορετικό από μια καλή διοίκηση και ένα ισχυρό συμβούλιο, ή ποιος αμφισβητεί την διοίκηση του Κισσαμικού; Παράξενα πράγματα ....
Αυτή η μυστικοπάθεια θα μας φάει.. δυστυχώς.
Εμείς που έχουμε και μικρά παιδιά στις ακαδημίες της ομάδος θα έπρεπε να το ξέραμε με σημειώματα κύριοι..

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και αποκατάσταση της πραγματικότητας παραθέτω τα παρακάτω :
Για τον Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ και σύμφωνα με το Καταστατικό του και βάση του άρθρου 14, παράγραφος 1, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ., δημοσιευομένης στον τύπο 8 ημέρες προ της τελέσεως αυτής. Η δημοσίευση έγινε στα Χανιώτικα Νέα, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016.
Για τον ΝΕΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ και σύμφωνα με το Καταστατικό του και βάση του άρθρου 16, παράγραφος 3, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. που αναρτάται στα γραφεία του Σωματείου 30 ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνελεύσεως . Η δημοσίευση «Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση» έγινε στα γραφεία της ομάδας στις 28 Ιανουαρίου 2016.
Πουθενά στα καταστατικά δεν αναγράφεται δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ή τοιχοκόλληση σε τοίχους του Καστελιού ή δια στόματος, οπότε η διαδικασία κρίνεται νόμιμη (σίγουρα τα νέα Δ.Σ. μπορούν να προβούν σε τροποποίηση ορισμένων άρθρων των καταστατικών τους προκειμένου να μην ξαναδημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση της μυστικοπάθειας)
Βέβαια οι σημερινές Γενικές Συνελεύσεις θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα και μάλιστα μέσα στον μήνα Ιούνιο ούτως ώστε να γίνει πιο σωστός προγραμματισμός για την καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας, άλλα λόγω των πολλών υποχρεώσεων που προέκυψαν για την σύσταση της Π.Α.Ε. (κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου σε συνθήκες capitals controls, έκδοση ΑΦΜ, έγκριση από την Ε.Ε.Α. και Υπουργείων), την διαδικασία των συνεχών επιτηρήσεων για την αδειοδότηση και την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο, αμελήθηκε χωρίς σκοπιμότητα αλλά απλά υπό την πίεση του χρόνου, των καταστάσεων και των συνθηκών.
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι μέσα από την οχταετή εμπειρία μου στα διοικητικά της ομάδας του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ ποτέ στις Γενικές Συνελεύσεις και παρά τις συνεχείς και συνεχείς δημοσιεύσεις και το δια στόματος κάλεσμα δεν υπήρξε μεγαλύτερη συμμετοχή πέραν των 25-30 ατόμων, όπως έγινε και σήμερα άλλωστε (έχει υπάρξει και Γενική Συνέλευση με λιγότερα άτομα).
Εύκολα κάποιος μπορεί να μας κατακρίνει αλλά δύσκολα να παρευρεθεί και να τοποθετηθεί ή να συμμετέχει σε μια προσπάθεια. Αυτό το φαινόμενο βέβαια για τον τόπο μας δυστυχώς είναι γνωστό και συμβαίνει συχνά, με πρόσφατο παράδειγμα το Κισσαμίτικο Καρναβάλι, το οποίο μάλλον διανύει την τελευταία του χρονιά.
Ας αλλάξουμε νοοτροπία και ας γίνουμε πιο δραστήριοι σε οτιδήποτε αφορά τον τόπο μας.
Αύριο όλοι στο Γήπεδο Μάλεμε για το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Χ.
Να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε την ομάδα μας για μια πολύ σημαντική νίκη.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Περικλή αν νομίζετε οτι όλα έγιναν νόμιμα δεν θα έπρεπε να "απολογείσαι"...Παραονο εκφράζω μέσα απο την προσωπική μου σελίδα και ξέρω όπως και πολλοί άλλοι οτι έχω δίκιο. Για ψύλλου πήδημα κάνετε ανακοινώσεις και δίνετε δημοσιότητα για θέματα άσχετα..οι εκλογές δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή λόγω της απόφασης σας. Κανείς δεν σας αμφισβητεί αλλά αρχιζετε να παίζεται πασούλες μεταξύ σας..Και το ερώτημα ποιος μπορεί να παραβρεθεί να πει την γνώμη του όταν όλα γίνονται εν κρυπτώ; Ποιος μπορεί να έχει μια άλλη άποψη (πάντα σεβαστες πρέπει να είναι) όταν δεν ξέρει τι κάνετε πως το κάνετε και που; Δεν σαν κρίνουν για τα αποτελέσματα αγαπητέ Περικλή σας κρίνουν για αυτό που φαίνεται και βγαίνει απ΄έξω ..για το κρύψιμο, το απότομα, το ξαφνικό, το αειδοποίητο. Το ήταν μεγάλη η απήχηση στο δια στόματος κάλεσμα μας ικανοποιεί... αλλά θα ήταν και μεγαλύτερη ικανοποίηση αν ανοίγατε το στόμα σας να πείτε αυτά που θέλετε και στον κόσμο. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος που επιτέλους απόκτησε διοίκηση ο ερασιτέχνης Κισαμικός και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Σελίδα 38 δίπλα σε μια ανακοίνωση για παραλαβή λεμονιών, την κοπή πίτας των Τοπολίων η ανακοίνωση των εκλογών του Νέου Κισαμικού. Σωστά εκεί της αρμόζει, αλήθεια πόσοι διαβάζουν Χ.Ν την σελίδα 38 με τίτλο κοινωνία; Κανείς. Μιας και όλα έγινα κανονικά πιστεύω να ανακοινώσετε και την νέα διοίκηση...σύντομα στην σελίδα σας.