Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

150.000 Ε ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ

Τα στοιχεία είναι ημιεπίσημα και παρουσιάστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.....
1.022.000 Ε τα ακαθάριστα έσοδα της Μονομετοχικής που ελέγχει το μισό Ελαφονήσι και Μπάλο... που σημαίνει περίπου 340.000 Ε προ φόρων ή 150.000 Ε καθαρά.
Φυσικά μετά και τα γνωστά γεγονότα του Μπάλου η δημοτική αρχή χάνει ένα καλό σημείο τόνωσης της περιοχής... αλλά όπως έμαθα δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα βρουν τους νόμιμους τρόπους για να μπορέσει να ξαναγίνει ο Μπάλος αυτό που του αρμόζει...ανταποδοτικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο το 1.000.000 340 χιλιάδες μείνανε; Τις προιγούμενες χρονιές;