Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Μανώλης Μαρινάκης είναι εμπορικός διευθυντής της TUI Ελλάς και πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Χανίων.

1 σχόλιο:

Γιάννης Χοχλάκης είπε...

Μα αν δεν κάνω λάθος την καθαριότητα του αεροδρομίου την έχει αναλάβει εδώ και χρόνια ιδιώτης,(με πολύ καλές συνθήκες εργασίας,υψηλούς μισθούς,και πλήρη ασφάλιση των εργαζομένων) .Τα καλαθάκια και όλα τα άλλα είδη καθαρισμού γιατί δέν τα κάνει δωρεά η TUI που είναι γερμανική εταιρία όπως και αυτή που αγόρασε το αεροδρόμιο??Αλλά το θέμα μας όπως πάντα είναι ο δημόσιος υπάλληλος που κατάστρεψε την Ελλάδα και φταίει για όλα τα δεινά.Έτσι στρέφεται τον κόσμο εναντίον όλων των υπαλλήλων που είχαν την τύχη ή την ατυχία να βρεί μια μόνιμη δουλειά.Πιάσατε ποτέ μια σφουγγαρίστρα ή μια σκούπα??Ανεβήκατε ποτέ πλήρωμα σε απορριμμματοφόρο μέσα στή βροχή ,την παγωνιά,τη ζέστη και τη βρώμα να δείτε πως δουλέυουν ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι??Γιάννης Χοχλάκης δημοτικός υπάλληλος.