Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΣΤΑΔΙΟ Ή ΓΗΠΕΔΟ;

Το μέγα ερώτημα που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες. 
Για όσους δεν καταλαβαίνουν θα το κάνω λίγο λιανά....ο Περιφερειάρχης συνεπής στην υπόσχεση του έδωσε το οκ για το ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου και φυσικά το ποσόν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο;
- 350.000Ε σε μια εποχή που το ευρώ το βλέπουμε με κιάλια. Μάλιστα αυτό το έργο που είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους....έχει την προσωπική σφραγίδα της προέδρου του ΑΟΚ Μαρία Μπικάκη -Παπαδάκη!!
Να μην ξεχνάμε οτι σε ολάκερο νομό μόνο ένα στάδιο έχουμε με ταρτάν, αυτό των Χανίων και η δημιουργία του δικού μας, θα δώσει ώθηση και για αθλητικό τουρισμό!!! Πιστεύω όλα να κυλήσουν ομαλά..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να δουμε τι θα πει ο δημαρχος σιμφονει.......