Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Κυκλοφόρησε βίντεο στο flashnews με ένα οδηγό να βγαίνει επικίνδυνα στον ισόπεδο κόμβο του Δραπανιά, φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο και είναι γνωστό πόσο επικίνδυνοι είναι οι δήθεν κόμβοι του κάμπου.
Τα ερωτήματα πολλά και απόντες όπως πάντα και οι υπεύθυνοι (ΕΥΔΕ-ΒΟΑΚ), που τώρα και ενάμιση χρόνο παίζουν με τις ζωές μας. 
Στο έργο υπήρχε δέσμευση του τότε υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οτι θα παραδοθεί τέλος του 2014.
Φυσικά τίποτα δεν έγινε από αυτά.
Άλλωστε θα ήταν πρωτοποριακό γεγονός να τελειώσει έργο στην Κίσαμο αμέσως... ξέρομε από αυτά.
Φυσικά τα ερωτήματα μένουν.... γιατί άραγε δεν γίνονται οι διαγραμμίσεις; Γιατί δεν ανάβουν τα φώτα; Γιατί δεν μπαίνει τουλάχιστον σήμανση, οτι πλησιάζουμε σε επικίνδυνο σημείο; 
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα είμαι σίγουρος οτι θα τα λύσουμε μετά το πρώτο ατύχημα, ως συνήθως!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: