Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΑΡΤΑΝ-ΤΑΡΤΑΝ

100 παιδάκια και πλέον, γράφουν στις σελίδες τους στο  F/B "επιτέλους θα αποκτήσουμε ταρτάν...η χαρά μας είναι μεγάλη. Τέρμα οι λάσπες και τα στραμπουλήγματα".
- Πριν μπει το χόρτο στο γήπεδο μας οι ακαδημίες ποδοσφαίρου αριθμούσαν καμιά 20αριά άτομα με δυσκολία, μετά βέβαια το χόρτο η έκρηξη ήταν αναμενόμενη, με τα γνωστά αποτελέσματα 150 παιδιά να θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο αλλά περισσότερο να περάσουν 2 ώρες και να κυλιστούν στο πλαστικό χορτάρι!!
- Άρα αναμενόμενη η χαρά των αθλητών του στίβου της μικρής μας πόλης, που όπως πρώτη απόκτησε χλοοτάπητα πριν 12 χρόνια και έδωσε χαρά στα πολλά παιδάκια του ποδοσφαίρου θα αποκτήσει και πρώτη ταρτάν (εκτός Χανίων) για να δώσει χαρά στους αθλητές του ΑΟΚ και όχι μόνο!! 
Μάλιστα η πληροφορία είναι οτι το τεχνικό δελτίο είναι έτοιμο και οδεύει προς υπογραφή στην Περιφέρεια!!! 
Έχει άραγε κανείς καμιά αντίρρηση; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ταρταν ταρταν.... να πανε τα παιδακια να το φοναζουν στο δημαρχειο