Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 0-2

Ο Κισαμικός πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, με 2-0 στον Κρουσώνα, απέναντι στον τοπικό ΠΑΟΚ και άνοιξε τη διαφορά στο +5 από την 2η θέση.
Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη που της δίνει ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία για πραγματοποίηση του στόχου της.
Στο 43’ ο Μπερνιδάκης έπειτα από λάθος στην άμυνα με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 47’ από κόρνερ του Λώττα ο Γκαλίτσιος προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Παπαδοπετράκης-Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)
Κίτρινες κάρτες: Πασιαλής (40'), Σελινιωτάκης (58'), Χαρίσης (74'), Ντεντάκης (90')
ΠΑΟ Κρουσώνα (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Φυσαράκης, Μπάτσι (67' Πουλάκης), Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Κρίτσας (53' Σκουτέλης), Βαρούχας (77' Στρατηγάκης).
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σμίλτος, Τζανής, Δάρλας (70' Βιδάλης), Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας, Τσικουδάκης, Πασιαλής (72' Ντεντάκης), Μπερνιδάκης (77' Στεφανίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: